Ενημέρωση για τις νέες συνθήκες λειτουργίας των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης

ypogeio_pale_nte_spor-alexandreio

Σας ενημερώνουμε ότι, με βάση τις εξελίξεις που αφορούν στην επιδημία Covid-19 και τις καινούργιες επικαιροποιημένες οδηγίες για τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, ο αριθμός των αθλητών-αθλητριών και προπονητών Γυμναστικής που κάνουν χρήση των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης (αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» και Αλεξάνδρειο Μέλαθρο) μειώνεται στο 50%, για όλα τα αθλήματα.
Πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις θα έχουν στο εξής μόνο αθλητές-αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων των σωματείων, έπειτα από σχετική επικοινωνία και συνεννόηση του προέδρου της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη με τη διοίκηση των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης.

Για τους παραπάνω λόγους, προτεραιότητα θα δίνεται στους αθλητές-αθλήτριες που έχουν άμεση αγωνιστική δραστηριότητα.
Παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των νέων οδηγιών.

Επιπλέον, ειδικά για την προσεχή εβδομάδα, η είσοδος στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Ε.Γ. Μίκρας θα επιτρέπεται για προπονήσεις την Τρίτη (27/10), την Πέμπτη (29/10) και την Παρασκευή (30/10) αποκλειστικά στους αθλητές-αθλήτριες Ενόργανης Γυμναστικής Γ’ και Δ’ Κατηγορίας που προετοιμάζονται για τις επίσημες εθνικές διοργανώσεις του διημέρου 31 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου.
Τα υπόλοιπα τμήματα Ενόργανης, καθώς και όλα τα τμήματα Ακροβατικής Γυμναστικής, δεν θα κάνουν προπονήσεις στο Ε.Γ. Μίκρας την ερχόμενη εβδομάδα. Για τις αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής, ισχύει ο περιορισμός του 50%.