Δήλωση Θ. Βασιλειάδη για την επόμενη ημέρα της ελληνικής Γυμναστικής

vasiliadis-01

Ενόψει της ψήφισης του νέου αθλητικού νόμου, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και αντιπρόεδρος της European Gymnastics Θανάσης Βασιλειάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επικείμενη ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου θα δημιουργήσει μία νέα πραγματικότητα, εντός της οποίας θα κληθούμε όλοι μας να λειτουργήσουμε με τον καταλληλότερο τρόπο. Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και ένας νέος θα ανοίξει.

Μέσα στο καινούργιο πλαίσιο που διαμορφώνεται, θα παραμείνουμε εγγυητές της επόμενης ημέρας του αθλήματος. Μέλημα και ευθύνη μας είναι να διασφαλιστεί ο σταθερός βηματισμός και η ανοδική πορεία της ελληνικής Γυμναστικής.

Παράλληλα, η διοίκηση της Ε.Γ.Ο., την οποία τα σωματεία της Γυμναστικής τιμούν με την απόλυτη εμπιστοσύνη τους από το 2007 μέχρι σήμερα, θα συνεχίσει να υλοποιεί το πρόγραμμά της. Προετοιμαζόμαστε για την πλήρη επαναφορά στην αγωνιστική δραστηριότητα, εντός και εκτός των συνόρων, έτσι ώστε οι επίσημες εγχώριες διοργανώσεις του 2020 να υλοποιηθούν με τον ασφαλέστερο και αρτιότερο τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες των αρμοδίων, αλλά και οι διεθνείς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν να έχουν επιτυχημένη ελληνική εκπροσώπηση. Η προσπάθειά μας και η φροντίδα μας για το παρόν και για το μέλλον του αθλήματος, θα είναι αδιάκοπη».