Ψηφίστε τον Δημήτρη Κυρσανίδη στο FIG Parkour Virtual Competition και στείλτε τον στον τελικό (video)

Σε μία εναλλακτική διοργάνωση παρκούρ συμμετέχει ο Έλληνας πρωταθλητής Δημήτρης Κυρσανίδης, ο οποίος διεκδικεί την ψήφο των φιλάθλων και την προτίμηση των κριτών στο FIG Parkour Virtual Competition Freestyle, με πρώτο στόχο την είσοδο στην οκτάδα των φιναλίστ.

Η αναβολή όλων των καθιερωμένων αγωνιστικών δράσεων, λόγω της νόσου Covid-19, ώθησε τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμναστικής (FIG) στο να διοργανώσει για πρώτη φορά μία εικονική διοργάνωση παρκούρ, πρωτοβουλία που ήδη γνωρίζει σημαντική ανταπόκριση:
Αθλητές από όλο τον κόσμο ετοίμασαν στον χώρο τους από ένα βίντεο με ασκήσεις freestyle και θα αξιολογηθούν τόσο από το κοινό όσο και από την κριτική επιτροπή της FIG, σε ποσοστό 50% – 50%. Οι οκτώ κορυφαίοι θα προκριθούν στον τελικό, όπου θα κληθούν να φτιάξουν από ένα νέο βίντεο, για να διεκδικήσουν και πάλι την προτίμηση των φιλάθλων και των κριτών στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η ψηφοφορία του προκριματικού διαρκεί έως την Κυριακή 2 Αυγούστου και μπορείτε να ψηφίσετε τον Δημήτρη Κυρσανίδη στον παρακάτω σύνδεσμο (δεκτή γίνεται μία ψήφος ανά email χρήστη): https://www.e-fise.com/en/montpellier/competition/parkour/

Δείτε το βίντεο με το πρόγραμμα του Έλληνα πρωταθλητή: