Ευχαριστήριο μήνυμα προς όσους συμμετείχαν στα προπονητικά καμπ της Ε.Γ.Ο.

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, τους προπονητές τους, καθώς τις διοικήσεις των σωματείων, που συμμετείχαν στα προπονητικά καμπ ενόργανης γυμναστικής, ρυθμικής γυμναστικής και τραμπολίνο, «αγκαλιάζοντας» αυτή την πρωτοβουλία με την εντυπωσιακή, μαζική παρουσία τους.

Συνολικά 630 παιδιά δήλωσαν συμμετοχή στα καμπ των Ολυμπιακών αθλημάτων της Γυμναστικής, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ξεπερνώντας σε όγκο και σε ενθουσιασμό ακόμα και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις.

Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» αξίζει και στους ομοσπονδιακούς τεχνικούς και τους συνεργάτες της Ε.Γ.Ο., οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία των προπονητικών καμπ φροντίζοντας για την άρτια δομή τους και έχοντας την επίβλεψη των καθημερινών προπονήσεων.

Μετά την επιτυχημένη υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, που αποτέλεσε το τρίτο στάδιο του ολοκληρωμένου σχεδίου της Ε.Γ.Ο. για την επαναφορά στην αθλητική δραστηριότητα, η Ομοσπονδία ετοιμάζεται πλέον να χαράξει το επόμενο βήμα, με στόχο την σταδιακή, συνολική επαναδραστηριοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Σας περιμένουμε όλους ξανά κοντά μας στις νέες αναπτυξιακές δράσεις της Ε.Γ.Ο., οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα και πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή από τις αρχές Σεπτεμβρίου, συνεχίζοντας τη διαρκή προσπάθεια για επαναδραστηριοποίηση, υποστήριξη και επιμόρφωση των αθλητών και των προπονητών όλων των σωματείων!