Χρήσιμα μαθήματα και πολλά χαμόγελα στα προπονητικά καμπ ενόργανης της Ε.Γ.Ο. (photos)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα προπονητικά καμπ ενόργανης γυμναστικής που διοργάνωσε η Ε.Γ.Ο. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την συμμετοχή 200 αθλητών και αθλητριών από τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και Παμπαίδων-Παγκορασίδων.

Η συγκεκριμένη δράση, την οποία τίμησαν με την συμμετοχή τους δεκάδες σωματεία, είχε ως στόχο την σταδιακή και σωστά δομημένη επαναδραστηριοποίηση των νεαρών αθλητών μετά την υποχρεωτική τρίμηνη διακοπή των προπονήσεων λόγω της νόσου Covid-19, ώστε να επανέλθουν με τον κατάλληλο τρόπο και στον κατάλληλο χρόνο στην αγωνιστική ετοιμότητα, ενόψει των επίσημων διοργανώσεων που θα ξεκινήσουν από τα τέλη Οκτωβρίου.

Περίπου 120 αθλητές και αθλήτριες στη Θεσσαλονίκη και άλλοι 80 στην Αθήνα, προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη ομοσπονδιακών τεχνικών, συνοδευόμενοι από τους σωματειακούς προπονητές τους, έλαβαν σωστές κατευθύνσεις και πήραν ώθηση για να συνεχίσουν με μεγαλύτερη διάθεση την πορεία τους στα ταπί.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονητικών καμπ τηρήθηκαν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τη νόσο Covid-19, με πλήρη καταγραφή και θερμομέτρηση των αθλητών κατά την είσοδό τους στην αθλητική εγκατάσταση, λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής για την ασφαλή άθλησή τους, διαρκή παρουσία γιατρού, αλλά και απόλυτη ετοιμότητα για την σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η παρουσία των προέδρων κριτών ενόργανης, που έδωσαν πολλές χρήσιμες συμβουλές στους προπονητές, οι οποίοι από την πλευρά τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άρτια οργάνωση, την εφαρμογή μέτρων ασφαλείας και για το περιεχόμενο των ημερήσιων προπονήσεων.

Στιγμιότυπα από τα προπονητικά καμπ ενόργανης της Ε.Γ.Ο. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη:

camp-enorgani-athina-july2020_1

camp-enorgani-athina-july2020_2

camp-enorgani-athina-july2020_3

camp-enorgani-athina-july2020_4

camp-enorgani-thess-july2020_1

camp-enorgani-thess-july2020_2

camp-enorgani-thess-july2020_3

camp-enorgani-thess-july2020_4

camp-enorgani-thess-july2020_5

camp-enorgani-thess-july2020_6