Ξεκίνημα στα προπονητικά καμπ της Ε.Γ.Ο., με το τραμπολίνο στη Θεσσαλονίκη

Με το προπονητικό καμπ τραμπολίνο της Θεσσαλονίκης άνοιξε η αυλαία των καμπ που διοργανώνει η Ε.Γ.Ο. σε όλα τα Ολυμπιακά αθλήματα της Γυμναστικής μέσα στον Ιούλιο, για τον καλύτερο έλεγχο και την αξιολόγηση των αθλητών και αθλητριών έπειτα από την επιστροφή τους στην αθλητική δραστηριότητα.

Ραντεβού στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας δίνουν από τις 3 έως τις 5 Ιουλίου συνολικά οκτώ αθλήτριες των κατηγοριών Νεανίδων και Κορασίδων, που πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Συμβούλου της Ε.Γ.Ο. Βαγγέλη Κολοζάκη και του μέλους της Τ.Ε. Τραμπολίνο Βιβής Ζαφειρίου, τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τη νόσο Covid-19. Το «παρών» έδωσε επίσης ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης, εμψυχώνοντας τις μικρές αθλήτριες και τους προπονητές τους, στην προσπάθειά τους να επανέλθουν σταδιακά στους κανονικούς ρυθμούς.

Αντίστοιχο καμπ θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα, από τις 16 έως τις 18 Ιουλίου, για τους αθλητές και αθλήτριες τραμπολίνο από τη Νότια Ελλάδα.

camp-trampolino-thess-jul2020_1 camp-trampolino-thess-jul2020_3 camp-trampolino-thess-jul2020_2 camp-trampolino-thess-jul2020_4 camp-trampolino-thess-jul2020_5