Μήνυμα του Θ. Βασιλειάδη στα σωματεία: «Περνάμε στην επόμενη φάση, διοργανώνουμε καμπ προετοιμασίας σε όλα τα Ολυμπιακά αθλήματα» (video)

Ένα ιδιαίτερο βίντεο-μήνυμα απεύθυνε στα σωματεία ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, αναγγέλλοντας την άμεση υλοποίηση προπονητικών καμπ προετοιμασίας στα τρία Ολυμπιακά αθλήματα (ενόργανη, ρυθμική, τραμπολίνο) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και απευθύνοντας κάλεσμα για συμμετοχή όλων των νεαρών αθλητών και αθλητριών σε αυτά.

Με την κίνηση αυτή, η Ε.Γ.Ο. περνά στην τρίτη φάση του σχεδίου επαναφοράς στην αθλητική δραστηριότητα, μετά την υποχρεωτική διακοπή λόγω της νόσου Covid-19, έχοντας ως στόχο την σταδιακή, συνολική επαναδραστηριοποίηση του αγωνιστικού δυναμικού.

Τα προπονητικά καμπ θα πραγματοποιηθούν εντός του Ιουλίου, χωρίς κόστος συμμετοχής. Θα απευθύνονται σε αθλητές και αθλήτριες ενόργανης (κατ. Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων), τραμπολίνο (κατ. Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων), καθώς και ρυθμικής γυμναστικής (κατ. Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων), όπου θα χρησιμεύσουν παράλληλα για αξιολόγηση αθλητριών στις κατηγορίες Νεανίδων (έτος γεν. 2005-2006-2007) και Κορασίδων (έτος γεν. 2008).
Κατά τη διάρκεια των καμπ θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει ο ΕΟΔΥ και η Γ.Γ.Α. για την ασφαλή άθληση και την προστασία από τον κορωνοϊό.

Οι σχετικές προκηρύξεις θα αναρτηθούν αύριο (Τετάρτη 01/07) στο ego-gymnastics.gr, όπου αμέσως μετά θα «ανέβει» και το αναθεωρημένο αγωνιστικό ημερολόγιο του 2020.

Δείτε το βίντεο-μήνυμα του προέδρου της Ε.Γ.Ο., Θανάση Βασιλειάδη: