Στο Περιστέρι οι προπονήσεις των πρωταθλητών ενόργανης και τραμπολίνο, μέχρι την αποκατάσταση του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά

Στο κλειστό γυμναστήριο του Γ.Α.Σ. Περιστερίου Ειρήνη βρήκαν «καταφύγιο» για τις προπονήσεις τους κατά τις προηγούμενες ημέρες οι πρωταθλητές του Κέντρου Υψηλών Επιδόσεων της Αθήνας, λόγω της ακαταλληλότητας της αίθουσας γυμναστικής του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά.

Έπειτα από τα σοβαρά προβλήματα και τις ζημίες που προκάλεσε η πρόσφατη νεροποντή στην αίθουσα του Αγίου Κοσμά, οι αθλητές των Εθνικών ομάδων της ενόργανης και του τραμπολίνο βρήκαν προσωρινή λύση ως φιλοξενούμενοι στο Περιστέρι, στο γυμναστήριο το οποίο λειτουργεί επίσης ως Α’ περιφερειακό προπονητικό κέντρο της Ε.Γ.Ο..

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Κ.Υ.Ε. της Αθήνας μπόρεσαν έτσι να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους και να παραμείνουν σε τροχιά επαναφοράς στην αθλητική δραστηριότητα, ακολουθώντας ασφαλώς σε κάθε προπόνησή τους τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τη νόσο Covid-19.

peristeri-proponiseis-jun2020_1 peristeri-proponiseis-jun2020_2 peristeri-proponiseis-jun2020_3 peristeri-proponiseis-jun2020_4 peristeri-proponiseis-jun2020_5 peristeri-proponiseis-jun2020_6