Μάσκες με το έμβλημα της Ε.Γ.Ο. για αθλητές και προπονητές, στα Κέντρα Υψηλών Επιδόσεων

Υφασμάτινες μάσκες υψηλής ποιότητας, με το έμβλημα της Ε.Γ.Ο., θα μπορούν να προμηθεύονται οι αθλητές-αθλήτριες που γυμνάζονται στα Κέντρα Υψηλών Επιδόσεων, καθώς και οι προπονητές τους, χάρη σε χορηγία της εταιρείας Athinea – Μ. Καραμιχάλης ΑΒΕΕ”.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η βιομηχανία “Athinea – Μ. Καραμιχάλης ΑΒΕΕ” προέβη στη χορηγία ενός μεγάλου αριθμού επαναχρησιμοποιούμενων, 100% βαμβακερών μασκών προς την Ε.Γ.Ο., με στόχο την προστασία του ανθρώπινου δυναμικού της ελληνικής Γυμναστικής από τη νόσο Covid-19.

Οι μάσκες θα διανεμηθούν στους επίλεκτους αθλητές και στους προπονητές τους, οι οποίοι δίνουν καθημερινά το «παρών» στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά στην Αθήνα και στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, βοηθώντας τους στην προσπάθεια για πρόληψη και περιορισμό της νόσου Covid-19 και υπογραμμίζοντας το αίσθημα ευθύνης που διακατέχει την Ε.Γ.Ο. και ολόκληρη την οικογένεια του αθλήματος, στην πορεία της ασφαλούς επαναφοράς στην προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα.

Στην οικογένεια της ελληνικής Γυμναστικής ανήκει, άλλωστε, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της χορηγού εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Καραμιχάλης, ως πρόεδρος του σωματείου Ελαία Γ.Σ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά την “Athinea – Μ. Καραμιχάλης ΑΒΕΕ” για την ευγενική χορηγία της, που αναδεικνύει την αλληλεγγύη και την κοινή προσπάθεια για αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η διανομή των μασκών στους αθλητές και προπονητές έχει ήδη ξεκινήσει, με τα κορίτσια της Εθνικής ανσάμπλ, καθώς και πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής, να είναι από τους πρώτους που πόζαραν με το νέο, απαραίτητο αλλά και ξεχωριστό αξεσουάρ τους.

maskes-covid-ego-2maskes-covid-ego-1maskes-covid-ego-3maskes-covid-ego-4