Σειρά τηλεδιασκέψεων με εκπροσώπους των σωματείων γυμναστικής

Σας γνωρίζουμε ότι, στο πλαίσιο της καλύτερης επικοινωνίας της Ε.Γ.Ο. με τα σωματεία-μέλη της και με στόχο την κατάλληλη προετοιμασία για την επανεκκίνηση της προπονητικής δραστηριότητας, εντός των επόμενων ημερών θα προγραμματιστεί μία σειρά από διαδικτυακές τηλεδιασκέψεις, μέσα από τις οποίες ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης θα ενημερώσει διεξοδικά τους εκπροσώπους των σωματείων για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Από κάθε σωματείο καλούνται να συμμετάσχουν δύο άτομα: Ο πρόεδρος ή άλλος διοικητικός εκπρόσωπος, καθώς και ο επικεφαλής προπονητής.

Οι τηλεδιασκέψεις θα έχουν διάρκεια μίας ώρας και θα πραγματοποιηθούν μέσω της εφαρμογής Zoom, σε ομάδες 30 ή λιγότερων ατόμων. Θα προηγηθεί έγκαιρη τηλεφωνική ενημέρωση από την Ε.Γ.Ο., για τον καθορισμό της ημέρας και ώρας κάθε τηλεδιάσκεψης.

Μετά τον καθορισμό του ραντεβού, κάθε εκπρόσωπος σωματείου θα λάβει email με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την τηλεδιάσκεψη, ώστε να μπορέσει να συνδεθεί εύκολα, ακολουθώντας απλώς τον σύνδεσμο που θα υπάρχει στο email.
Τα ίδια στοιχεία παρακαλούνται να προωθήσουν και στον επιλεγμένο σωματειακό προπονητή τους, για να έχει επίσης δυνατότητα συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη.

Όλοι οι εκπρόσωποι των σωματείων θα πρέπει να «κατεβάσουν» δωρεάν και να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Zoom από το https://zoom.us/join εφόσον χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ, είτε να συνδεθούν από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους. Διευκρινίζεται ότι η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στην εφαρμογή Zoom δεν είναι απαραίτητη.