Αναστέλλονται όλες οι διοργανώσεις έως τις 31 Μαΐου

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, σε συνεννόηση με τις Τεχνικές Επιτροπές των αθλημάτων, ανακοινώνει την αναβολή όλων των διοργανώσεων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν μέχρι τις 31 Μαΐου 2020, ως συνέπεια της νόσου Covid-19.

Στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, αναφορικά με τις διοργανώσεις που είναι προγραμματισμένες να γίνουν από τον Ιούνιο 2020 και μετά, σε συνάρτηση πάντοτε με την εξέλιξη της προσπάθειας για περιορισμό της νόσου του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν θα καταρτιστεί το αναθεωρημένο αγωνιστικό ημερολόγιο της φετινής χρονιάς, με τις νέες ημερομηνίες τέλεσης των αγώνων που θα έχουν αναβληθεί έως τότε.

Η Ε.Γ.Ο. απευθύνει σε ολόκληρη την οικογένεια της ελληνικής Γυμναστικής το μήνυμα ότι η πρόληψη και η προστασία από τον κορωνοϊό είναι στο χέρι όλων μας: «Μένουμε Σπίτι», ακολουθούμε τις συστάσεις, λαμβάνουμε τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης και προσέχουμε ιδιαίτερα τους ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, έτσι ώστε να βγούμε γρήγορα νικητές σ’ αυτή τη μάχη και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς και δυνατοί στους αγωνιστικούς χώρους!