Πρεμιέρα στο Μπακού για την Κασάπογλου

Στο παγκόσμιο κύπελλο τραμπολίνο του Μπακού θα κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο (15-16 Φεβρουαρίου) την πρώτη της φετινή εμφάνιση η Λίλα Κασάπογλου, με το βλέμμα στους σημαντικούς αγωνιστικούς στόχους της καινούργιας χρονιάς.

Η διοργάνωση του Αζερμπαϊτζάν περιλαμβάνεται στην σειρά αγώνων που θα διαμορφώσουν την προ-Ολυμπιακή παγκόσμια κατάταξη, μέσω της οποίας θα δοθούν τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, ωστόσο για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αποτελέσει κυρίως ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μαΐου στο Γκέτεμποργκ, όπου θα επιδιώξει να πρωταγωνιστήσει για άλλη μια φορά.

Την 24χρονη πρωταθλήτρια συνοδεύει στο Μπακού ο τεχνικός σύμβουλος τραμπολίνο της Ε.Γ.Ο. Βαγγέλης Κολοζάκης, ο οποίος θα έχει ρόλο προπονητή στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο προκριματικός θα γίνει το Σάββατο (15/02) και οι οκτώ κορυφαίες αθλήτριες θα πάρουν το εισιτήριο για την οκτάδα του τελικού της Κυριακής (16/02). Στο στάδιο “Milli Gimnastika Arenasi” θα αγωνιστούν συνολικά 118 αθλητές και αθλήτριες (60 άνδρες, 58 γυναίκες) από 30 χώρες.