Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην έναρξη της Σχολής Προπονητών στην Αθήνα (photos)

sxoli-proponiton-enarxi-athina-05

Μπροστά σε 200 και πλέον ανθρώπους κάθε ηλικίας, με δίψα για μάθηση και για προσφορά στον αθλητισμό, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (31/01) στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η επίσημη έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Προπονητών αθλημάτων Γυμναστικής & Μπόουλινγκ της Γ.Γ.Α. στην Αθήνα.

Τους εγγεγραμμένους σπουδαστές, που μέσα από τη φοίτησή τους θα αποκτήσουν δίπλωμα προπονητή Γ’ κατηγορίας, καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό, όπως και ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α., Βασίλης Κάκκος.

Κατόπιν η Διευθύντρια της ενιαίας Σχολής Προπονητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Μαρία Παπαδοπούλου, προχώρησε στην παρουσίαση του Οδηγού Σπουδών, ενώ η Τεχνική Διευθύντρια της Σχολής Προπονητών της Αθήνας, Φωτεινή Μέλλου, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα σπουδών, καθώς και στον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας ηλεκτρονικής διδασκαλίας (e-learning).

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Σταθόπουλος, η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Σχολής Προπονητών, Μαρία Παπαφιλίππου και η γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής, Ελένη Κιουρτζόγλου.

Στιγμιότυπα από την έναρξη της Σχολής Προπονητών της Αθήνας:
sxoli-proponiton-enarxi-athina-01

sxoli-proponiton-enarxi-athina-02

sxoli-proponiton-enarxi-athina-03

sxoli-proponiton-enarxi-athina-04

sxoli-proponiton-enarxi-athina-05

sxoli-proponiton-enarxi-athina-06

sxoli-proponiton-enarxi-athina-07

sxoli-proponiton-enarxi-athina-08

sxoli-proponiton-enarxi-athina-09