Έναρξη της Σχολής Προπονητών στη Θεσσαλονίκη (photos)

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η έναρξη της Σχολής Προπονητών αθλημάτων Γυμναστικής & Μπόουλινγκ της Γ.Γ.Α., μέσα από την οποία πρόκειται να επιμορφωθούν και να εμπλουτίσουν το προπονητικό δυναμικό των σωματείων δεκάδες ενδιαφερόμενοι, αποκτώντας δίπλωμα προπονητή Γ’ κατηγορίας.

Η εκδήλωση που σήμανε την έναρξη των μαθημάτων φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/01) στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας. Τους εγγεγραμμένους σπουδαστές καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό, όπως και ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α., Βασίλης Κάκκος.

Στην συνέχεια, η Διευθύντρια της ενιαίας Σχολής Προπονητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Μαρία Παπαδοπούλου, προχώρησε στην παρουσίαση του Οδηγού Σπουδών και κατόπιν στο βήμα ανέβηκε η Τεχνική Διευθύντρια της Σχολής Προπονητών της Θεσσαλονίκης, Σμαρώ Μήτσα.

Τέλος, την σκυτάλη πήραν οι Γιάννης Δόσκορης και Αργύρης Λογοθέτης, οι οποίοι παρουσίασαν την πλατφόρμα ηλεκτρονικής διδασκαλίας (e-learning) και εξήγησαν αναλυτικά τον τρόπο λειτουργίας της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, ο οποίος μάλιστα είναι μεταξύ των εγγεγραμμένων σπουδαστών της Σχολής, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. Σάββας Ταγτελενίδης, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστος Ψαθάς, καθώς και δύο στελέχη της Γ.Γ.Α.: Το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Σχολής Προπονητών, Παναγιώτα Μαμέκα και η γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής, Ελένη Κιουρτζόγλου.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο πρωτεϊνούχο ρόφημα γάλακτος “HIGH PROTEIN” της ΜΕΒΓΑΛ, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για αθλητές και θα διανεμηθεί δωρεάν σε όλα τα παιδιά των σωματείων της Γυμναστικής στη Θεσσαλονίκη, χάρη σε μία ευγενική χορηγία της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ προς την Ε.Γ.Ο..

Θα ακολουθήσει η αντίστοιχη έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Προπονητών της Αθήνας, την ερχόμενη Παρασκευή (31/01) στις 16:00, στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στιγμιότυπα από την έναρξη της Σχολής Προπονητών της Θεσσαλονίκης:

sxoli-proponiton-enarxi-thessaloniki-01

sxoli-proponiton-enarxi-thessaloniki-03

sxoli-proponiton-enarxi-thessaloniki-02

sxoli-proponiton-enarxi-thessaloniki-04

sxoli-proponiton-enarxi-thessaloniki-05

sxoli-proponiton-enarxi-thessaloniki-06

sxoli-proponiton-enarxi-thessaloniki-07
Το πρωτεϊνούχο ρόφημα γάλακτος “HIGH PROTEIN” προσφέρεται δωρεάν στους αθλητές και τις αθλήτριες της Γυμναστικής στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από την ευγενική χορηγία της ΜΕΒΓΑΛ προς την Ε.Γ.Ο.::

mevgal-high-protein-mikra-1

mevgal-high-protein-mikra-2

mevgal-high-protein-mikra-3