Επιτυχημένο το προπονητικό καμπ τραμπολίνο εφήβων – νεανίδων στον Άγιο Κοσμά

Η πορεία προς το Γκέτεμποργκ, όπου τον προσεχή Μάιο θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τραμπολίνο, άνοιξε μέσα από ένα τριήμερο προπονητικό καμπ για τους νεαρούς αθλητές των σωματείων της Νότιας Ελλάδας, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για συμμετοχή στη διοργάνωση.

Η διαδικασία αξιολόγησης και προεπιλογής των εφήβων και νεανίδων από την Αττική ξεκίνησε από το ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, το τριήμερο 10-12 Ιανουαρίου, όπου πραγματοποίησαν κοινές προπονήσεις επτά αγόρια (Λευτέρης Τσιριγώτης, Άγγελος Κοντοδήμος, Μανώλης Φραγκιαδάκης, Κώστας Γιαννάκος, Θανάσης Μέρμηγκας, Αλέξανδρος Μέρμηγκας, Νεκτάριος Παπαδάτος) και τρία κορίτσια (Αγγελική Καλπαξή, Όλγα Μακρή, Λυδία Τουστζόγλου).

Στο πλευρό των επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών παρευρέθηκαν οι προπονητές Αρτούρ Γιεριμιάν, Κυριάκος Μαβιτζής, Βαρβάρα Βοϊβόδα και Ειρήνη Σκλάβου, ενώ την επίβλεψη είχε ο τεχνικός σύμβουλος της Ε.Γ.Ο. Βαγγέλης Κολοζάκης.

Είχε προηγηθεί, δύο εβδομάδες νωρίτερα, το αντίστοιχο προπονητικό καμπ της Θεσσαλονίκης, στο οποίο συμμετείχαν δύο έφηβοι και τέσσερις νεάνιδες από σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες πρωτοβουλίες και τους επόμενους μήνες, με το βλέμμα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της σουηδικής πόλης.

tra-camp-efivon-neanidon-athina-1

tra-camp-efivon-neanidon-athina-2