Χορήγηση Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας 2019-20 από το Ίδρυμα Λεβέντη

Το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη (A. G. Leventis Foundation) ενισχύοντας με συνέπεια, και για 21η συνεχή χρονιά, την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών με την παροχή κινήτρων διάκρισης στον αθλητισμό, προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας, για αθλητικές διακρίσεις του έτους 2019.

Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν και φέτος, η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative) και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό στην προαγωγή των αξιών του Ολυμπισμού και της αριστείας, και ενισχύοντας την αγάπη για τον αθλητισμό στην χώρα μας.

Με την συνεργασία και των τριών Ιδρυμάτων, συνολικά προκηρύσσονται 41 υποτροφίες, των 4.000 ευρώ η κάθε μία, για αθλητές/αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, που αγωνίζονται σε ατομικά Ολυμπιακά αθλήματα.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη www.agleventisfoundation.org/el ή μέσω e-mail στο [email protected]

Ο φάκελος της υποψηφιότητας με τα σχετικά δικαιολογητικά θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected] ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση της εταιρείας W&W, Πατησίων 141, 11251, Αθήνα, έως την 02/12/2019, από την σφραγίδα του οποίου θα προκύπτει η ημερομηνία κατάθεσης.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη των Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας 2019-20

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έντυπο δήλωσης ενδιαφέροντος