Απεβίωσε ο Πέτρος Πανταζόπουλος, αύριο (Παρασκευή 27/09) η κηδεία του

Την απώλεια του Πέτρου Πανταζόπουλου, ο οποίος αφήνει ως παρακαταθήκη την πλούσια διοικητική ενασχόληση και την προσφορά δεκαετιών στο άθλημά μας, θρηνεί η ελληνική γυμναστική.

Ο εκλιπών υπήρξε μέχρι το τέλος της ζωής του πρόεδρος του Γ.Σ. Ευρίπειος, μετρώντας συνολικά 40 χρόνια αδιάλειπτης και ιδιαίτερα σημαντικής συνεισφοράς στον χώρο της γυμναστικής.
Για την προσφορά του, μάλιστα, είχε βραβευθεί από την Ε.Γ.Ο. το 2009, στο περιθώριο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας που είχε φιλοξενηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χαλκίδα.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, στις 16:00, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Χαλκίδα, όπου το τελευταίο «αντίο» στον Πέτρο Πανταζόπουλο θα πουν συγγενείς, φίλοι, αλλά και πολλοί συνοδοιπόροι του από τον χώρο της ελληνικής γυμναστικής.

Στιγμιότυπα από τη βράβευση του Πέτρου Πανταζόπουλου από τον Πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη και τον Γενικό Γραμματέα Θανάση Σταθόπουλο, το 2009:
pantazopoulos-vraveusi-2009-2
pantazopoulos-vraveusi-2009-1