Κάλεσμα στον Άγιο Κοσμά από το ανσάμπλ: Το Σάββατο (14/09) στις 13:30 η τελική πρόβα

Έτοιμα να κερδίσουν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των φίλων της γυμναστικής, πριν από τον σημαντικότερο αγώνα τους, είναι τα κορίτσια του ελληνικού ανσάμπλ, που θα δώσουν το Σάββατο (14/09) στις 13:30 στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά με ανοιχτές πόρτες το τελευταίο τους τεστ ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος ρυθμικής του Μπακού (16-22 Σεπτεμβρίου).

Η Εθνική ομάδα (Χρυσάνθη Αθανασακοπούλου, Χρύσα Μουτάφη, Κατερίνα Παγουλάτου, Χριστίνα Ρήγα, Ιωάννα Τζιατζιά, Δέσποινα Τούση) θα παρουσιάσει τα προγράμματά της στις 5 μπάλες και στα 3 στεφάνια / 4 κορύνες, στην τελική πρόβα της επί ελληνικού εδάφους, ακριβώς μία εβδομάδα πριν από την συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν (Σάββατο 21/09), όπου θα κυνηγήσει την Ολυμπιακή πρόκριση.

Όλοι οι φίλοι της ελληνικής γυμναστικής θα είναι ευπρόσδεκτοι στον Άγιο Κοσμά για να παρακολουθήσουν την τελική πρόβα της Εθνικής γυναικών και να γεμίσουν με δύναμη τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες μέσα από τη μαζική παρουσία και τη θετική τους ενέργεια!