Επίσκεψη Θ. Βασιλειάδη στην προπόνηση του ανσάμπλ γυναικών

Την ευκαιρία να ενημερωθεί από κοντά για την πορεία της προετοιμασίας της Εθνικής ανσάμπλ γυναικών, αλλά και να εμψυχώσει τις νεαρές Ελληνίδες πρωταθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής, είχε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, ο οποίος βρέθηκε στην προπόνηση του ανσάμπλ στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά.

Ο επικεφαλής της Ε.Γ.Ο. είχε εγκάρδια συνομιλία με το τεχνικό επιτελείο του ελληνικού ανσάμπλ, καθώς και με τις ίδιες τις αθλήτριες, που συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις προπονήσεις ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού, με την σκέψη στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπακού (16-22 Σεπτεμβρίου).

Στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, η Εθνική ανσάμπλ θα κληθεί να κυνηγήσει μέχρι τέλους την Ολυμπιακή πρόκριση, έχοντας εξαιρετικά δύσκολο έργο, αλλά και τη διάθεση να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για την υπέρβαση.

Την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας επανέλαβε και ο κ. Βασιλειάδης, εμψυχώνοντας τις εκπροσώπους της ελληνικής ρυθμικής, που μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία της μεγάλης προσπάθειάς τους.