LIVE STREAM: Hellas Gym for Life Challenge («Μικρές Ομάδες» – «Μεγάλες Ομάδες»)

Παρακολουθήστε ζωντανά μέσω live stream, από τις 09:00 έως τις 22:00, τα προγράμματα της προτελευταίας ημέρας της διοργάνωσης Γυμναστικής για Όλους “Hellas Gym for Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019”, που πραγματοποιείται στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (18-23 Ιουνίου), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (22/06) περιλαμβάνει την συνέχεια του διαγωνιστικού σκέλους, “Hellas Gym for Life Challenge”, το οποίο ισοδυναμεί με πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυμναστικής για Όλους.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, στο ταπί του Γαλατσίου θα ανέβουν διαδοχικά οι ομάδες της Β’ Κατηγορίας («Μικρές Ομάδες», οι οποίες έχουν λιγότερους από 24 αθλητές στην σύνθεσή τους, ώρες παρουσίασης: 09:00 – 14:00) και της Α’ Κατηγορίας («Μεγάλες Ομάδες», με 24 αθλητές και άνω, ώρες παρουσίασης: 15:00 – 22:00).

Με την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος θα γίνει η απονομή των ειδικών βραβείων, χωρίς διαχωρισμό μεταξύ των δύο κατηγοριών. Συγκεκριμένα, θα δοθούν το «Βραβείο Ενδυμασίας», το «Βραβείο Πολυπληθέστερης Ομάδας», το «Βραβείο Ηλικιακής Διαφοροποίησης (4-99 ετών)» και το «Βραβείο με σεβασμό στη διαφορετικότητα / Βραβείο ενσωμάτωσης ατόμων διαφορετικών νοητικών και φυσικών ικανοτήτων».
Παράλληλα, το εισιτήριο για το Γκαλά θα πάρουν 14 ομάδες της Β’ Κατηγορίας και 20 ομάδες της Α’ Κατηγορίας, ως κάτοχοι ισάριθμων χρυσών μεταλλίων.

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική σειρά παρουσίασης των ομάδων στο “Hellas Gym For Life Challenge 2019”

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τα προγράμματα του “Hellas Gym For Life Challenge” (Σάββατο 22 Ιουνίου, ώρες 09:00 – 22:00), παραγωγή: ΕΡΜΗΣ PRODUCTION)