Τα έπαθλα του “Poseidon Gymnastics for All Challenge 2019”

Φτάνοντας στην τελευταία εβδομάδα πριν από την Κυριακή 9 Ιουνίου και τη διεξαγωγή της 1ης Διαγωνιστικής Διοργάνωσης Γυμναστικής για Όλους “Poseidon Gymnastics for All Challenge 2019” στο Λαύριο, η Οργανωτική Επιτροπή παρουσιάζει το μεγάλο βραβείο και τα έπαθλα της διοργάνωσης.

Απεικόνιση Αρχαίου Ναού του Ποσειδώνα, Σούνιο. Επιχρυσωμένος ανοξείδωτος χάλυβας 24Κ σε βάση από Μάρμαρο Θάσου.

Επιχρυσωμένος ανοξείδωτος χάλυβας 24Κ σε βάση από Μάρμαρο Θάσου.
Απεικόνιση Αρχαίου Ναού του Ποσειδώνα, Σούνιο.

poseidon-challenge-epathlo-2

Έπαθλα από μαύρο πλέξιγκλας. Επιχρυσωμένος ανοξείδωτος χάλυβας 24Κ.
Απεικόνιση Αρχαίου Ναού του Ποσειδώνα, Σούνιο.

Τα έπαθλα φιλοτέχνησε η MYGREEKSOUVENIR, με στόχο να συνδυάσει την τέχνη και το μοντέρνο ντιζάιν με το Αρχαίο Ελληνικό πνεύμα.
Ο Georgios GreeKalogerakis είναι καλλιτέχνης του οποίου η πρακτική ταιριάζει απόλυτα με αυτή τη φιλοσοφία.
Εμπνευσμένος από τον Αρχαίο Ελληνικό κόσμο και σε συνδυασμό με την πρόταση της οργανωτικής επιτροπής να αποτυπωθεί ο Αρχαίος Ναός του Ποσειδώνα, παγκόσμιο μνημείο, το οποίο βρίσκεται εντός των ορίων του δήμου Λαυρεωτικής, δημιούργησε πολυτελή, καλλιτεχνικά αναμνηστικά, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, με χαρακτηριστική σαφήνεια όσον αφορά τον σχεδιασμό τους, ενώ παράλληλα διαθέτουν την τεχνική επεξεργασία ενός έργου τέχνης.

Το “Poseidon Gymnastics for All Challenge 2019” θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου και συνδιοργανώνεται από το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» του Δήμου Λαυρεωτικής, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λαυρίου και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέσω του προγράμματος “Be Active”.

Σας περιμένουμε όλους στο Λαύριο, για να επιβραβεύσουμε τις προσπάθειες των αθλητών!