Με αέρα από Βαρδάρη το flash mob του “EGO Astro Gym Festival 2019”! (video)

Αέρα από Βαρδάρη έχει το flash mob του “Hellas Gym For Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019”, το εντυπωσιακό χορευτικό που θα εκτελείται από όλες τις ομάδες μαζί, στο τέλος κάθε ομίλου της διοργάνωσης, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Δήμου Γαλατσίου από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη εγχώρια γιορτή της Γυμναστικής για Όλους ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, στον απόηχο του νεοσύστατου και απόλυτα επιτυχημένου “EGO White Tower Gym Festival”.

Μπροστά από τις εμβληματικές «Ομπρέλες» του Γιώργου Ζογγολόπουλου, στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, η ομάδα της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων, ως περσινή πρωταθλήτρια του διαγωνιστικού σκέλους της διοργάνωσης, εκτέλεσε το flash mob και πρωταγωνίστησε σ’ ένα βίντεο σπάνιας ομορφιάς, την παραγωγή του οποίου επιμελήθηκε η Hermes Productions.

Το “Hellas Gym For Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019” διοργανώνεται από την Ε.Γ.Ο. σε συνεργασία με τη Γ.Γ.Α., την Ε.Ο.Ε. και τον Δήμο Γαλατσίου, έχοντας ενταχθεί στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Be Active” της Γ.Γ.Α. και στις εκδηλώσεις εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (23η Ιουνίου 2019) της Ε.Ο.Ε.. Η διοργάνωση υποστηρίζεται εθελοντικά από τα μέλη του Φιλογυμναστικού Ομίλου Μεταμόρφωσης «Κότινος».

Δείτε το flash mob του “Hellas Gym For Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019“ και μπείτε στον ρυθμό του: