«Μέσα από το EGO White Tower Gym Festival, θέλουμε να γίνει μια μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη» (video)

Για την σπουδαιότητα της νέας διοργάνωσης που λέγεται “EGO White Tower Gym Festival”, αλλά και για τις τεράστιες προοπτικές που δημιουργεί για την ανάπτυξη της Γυμναστικής για Όλους στη Βόρεια Ελλάδα, μίλησε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, σε συνέντευξή του στο ATLAS TV.

«Ευελπιστούμε ότι ο αριθμός των συμμετοχών στο EGO White Tower Gym Festival θα αυξάνεται κάθε χρόνο. Στόχος μας είναι να φτάσει να γίνει μία μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση Γυμναστικής για Όλους στη Θεσσαλονίκη, μέσα στην επόμενη τριετία. Πιστεύουμε ότι μετά το φετινό επιτυχημένο ξεκίνημα, του χρόνου θα έχουμε πάνω από τρεις ή τέσσερις χιλιάδες συμμετοχές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Ε.Γ.Ο., ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που είπε ενόψει του “EGO White Tower Gym Festival 2019”.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ. Ευόσμου «Βούλα Πατουλίδου» το Σάββατο 4 Μαΐου από την Ε.Γ.Ο., σε συνεργασία με την Γ.Γ.Α., τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., ενώ επίσης έχει ενταχθεί στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Be Active” της Γ.Γ.Α..
Η είσοδος στους αγώνες θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Δείτε την συνέντευξη του προέδρου της Ε.Γ.Ο. στο ATLAS TV: