Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ

bowling-mbc-malta2019-04_720

Συνεχίστηκαν οι καλές εμφανίσεις στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ της Μάλτας (MBC 2019) για την ελληνική αποστολή, που κατέκτησε άλλα δύο ασημένια μετάλλια, με τις Μάρθα Καρατζούλα / Γεωργία Σαγώνα στις δυάδες γυναικών και τους Μάρθα Καρατζούλα / Νίκο Σέρελη στις μικτές δυάδες.

Στο αγώνισμα των δυάδων, η ομάδα των γυναικών αποτελούμενη από τις Μάρθα Καρατζούλα / Γεωργία Σαγώνα κέρδισε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο με 2.457 κορίνες, ενώ η ομάδα των ανδρών με τους Επαμεινώνδα Πατσαούρα / Νίκο Σέρελη κατέλαβε την 4η θέση με 2.455 κορίνες, χάνοντας το μετάλλιο για μόλις 1 κορίνα.

Στις μικτές δυάδες, οι Μάρθα Καρατζούλα / Νίκος Σέρελης κατέκτησαν τη 2η θέση με 2.459 κορίνες και οι Γεωργία Σαγώνα / Επαμεινώνδας Πατσαούρας τερμάτισαν 4οι, μόλις 6 κορίνες μακριά από το μετάλλιο.

Εξάλλου, στο αγώνισμα του ομαδικού, η ελληνική ομάδα κατέλαβε την 4η θέση με 4.647 κορίνες, απέχοντας 38 κορίνες από το βάθρο.

bowling-mbc-malta2019-03

Οι «ασημένιοι» στις μικτές δυάδες Μάρθα Καρατζούλα / Νίκος Σερέλης, μαζί με τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής Νίκο Μπούφεση (αριστερά).

bowling-mbc-malta2019-04

Οι «ασημένιες» στις δυάδες γυναικών Γεωργία Σαγώνα / Μάρθα Καρατζούλα, μαζί με τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής Νίκο Μπούφεση (αριστερά).