Δηλώστε εθελοντής στο “EGO White Tower Gym Festival 2019”

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “EGO White Tower Gym Festival 2019” καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμού της διοργάνωσης, η οποία θα φιλοξενηθεί από τις 3 έως τις 5 Μαΐου στο Δ.Α.Κ. Ευόσμου «Βούλα Πατουλίδου», στη Θεσσαλονίκη.

Το “EGO White Tower Gym Festival 2019” διοργανώνεται από την Ε.Γ.Ο. σε συνεργασία με την Γ.Γ.Α., τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., ενώ επίσης έχει ενταχθεί στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Be Active” της Γ.Γ.Α..

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση ως εθελοντές κατά το τριήμερο από την Παρασκευή 3 Μαΐου έως την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, παρακαλούνται να αποστείλουν email στην Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. ([email protected]), μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη Γυμναστικής για Όλους της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Ειρήνη Μανδραβέλη, στο τηλέφωνο 6948 202782.

Σε όλους τους εθελοντές του “EGO White Tower Gym Festival 2019” θα χορηγηθούν αναμνηστικά μπλουζάκια, επίσημο δίπλωμα εθελοντικής συμμετοχής, καθώς και γεύματα κατά τη διάρκεια των αγώνων.