Με την άδεια-έγκριση της Ε.Γ.Ο. το 6ο “Armonia Cup”

Ομορφιά και χάρη θα γεμίσει για ακόμα μία φορά το κλειστό γυμναστήριο της Σίνδου του Δήμου Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Α.Σ. Αρμονία Δήμου Δέλτα διοργανώνει με την άδεια-έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας το 6ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής “Armonia Cup”, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Δέλτα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 1, 2 και 3 Μαρτίου 2019 στο Δ.Α.Κ. Σίνδου, με την τελετή έναρξης να έχει οριστεί για την Παρασκευή 01/03 στις 09:30, ενώ η τελετή λήξης θα γίνει την Κυριακή 03/03 και ώρα 20:50.

Στο 6ο “Armonia Cup” θα συμμετέχουν συνολικά 400 αθλήτριες από 5 διαφορετικές χώρες του εξωτερικού (Ιταλία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Λιθουανία, Κύπρος), καθώς και σύλλογοι γυμναστικής από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Πέρα από τον αγώνα των αθλητριών, οι Εθνικές ομάδες ανσάμπλ γυναικών και νεανίδων θα παρουσιάσουν στο κοινό τα νέα πρόγραμματά τους ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που αφενός αναδεικνύει το άθλημα και αφετέρου έχει λάβει διεθνείς διαστάσεις, προσφέροντας χαρά σε όλες τις συμμετέχουσες αθλήτριες αλλά και εντυπωσιακό, γεμάτο χάρη και αρμονία θέαμα στο κοινό, που καλείται να έρθει να το παρακολουθήσει από κοντά, με την είσοδο βέβαια να είναι δωρεάν για μικρούς και μεγάλους.

Η αφίσα της διοργάνωσης:
armonia-cup-2019-poster