Εντυπωσίασε η Κελαϊδίτη στο Φαμπριάνο της Ιταλίας

Εξαιρετική παρουσία είχε η Ελένη Κελαϊδίτη στο τρίτο σκέλος του ιταλικού διασυλλογικού πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής, στην πόλη Φαμπριάνο, όπου εκπροσώπησε τον σύλλογο “Eurogymnica Torino” και τον βοήθησε να κατακτήσει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, χάρη στις υψηλές βαθμολογίες που συγκέντρωσε.

Στην τρίτη από τις συνολικά τέσσερις αγωνιστικές της Α’ κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος, η 18χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια επανέκαμψε εντυπωσιακά, παίρνοντας 17,200 βαθμούς στο στεφάνι και 17,750 βαθμούς στις κορύνες. Η επίδοσή της στο στεφάνι ήταν η κορυφαία μεταξύ των 20 αθλητριών που παρουσίασαν τα προγράμματά τους, ενώ στις κορύνες είχε τη 2η υψηλότερη βαθμολογία, πίσω από την Ιταλίδα πρωταθλήτρια Μιλένα Μπαλντασάρι (18,100 β.).

Με τη βοήθεια της Κελαϊδίτη, η “Eurogymnica Torino” κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον συγκεκριμένο αγώνα με 91,850 β., βάσει του αθροίσματος της βαθμολογίας σε έξι προγράμματα (στεφάνι, μπάλα, κορύνες, κορδέλα, σχοινάκι, καθώς και πρόγραμμα χωρίς όργανο), πίσω από την «οικοδέσποινα» Φαμπριάνο της Μπαλντασάρι (97,000 β.) και την Αρμονία Κιέτι (94,300 β.). Παράλληλα, στη γενική κατάταξη, η ομάδα του Τορίνο βρίσκεται πλέον στην 6η θέση σε σύνολο 20 ομάδων.

Η τέταρτη και τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στην πόλη Αρέτσο, όπου θα προκύψει και η τελική κατάταξη, με την Ελένη Κελαϊδίτη να δηλώνει και πάλι παρούσα, στην τελευταία της εμφάνιση στο ταπί για το 2018.