Ιδανικό φινάλε για τον Χατζηευσταθίου στο ιταλικό διασυλλογικό πρωτάθλημα

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Γιώργος Χατζηευσταθίου την παρουσία του στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ιταλίας, η τρίτη και τελευταία αγωνιστική του οποίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (09/06) στο Τορίνο.

Το φινάλε της διοργάνωσης ήταν ιδανικό για τον 25χρονο Έλληνα πρωταθλητή, που συμμετείχε στην “Serie A” με τα χρώματα της “Romagna Team” έπειτα από πρόσκληση της ιταλικής ομάδας και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις: Η εμφάνισή του στον πλάγιο ίππο ήταν η καλύτερη της φετινής χρονιάς (13,900 β.), ενώ είχε θετική παρουσία και στα υπόλοιπα όργανα (κρίκοι: 13,150 β., δίζυγο: 12,550 β., μονόζυγο: 12,550 β.).

Χάρη στους βαθμούς που συγκέντρωσε ο Γιώργος Χατζηευσταθίου, η “Romagna Team” ανέβηκε άλλες δύο θέσεις και τερμάτισε 18η στην τελική κατάταξη του ιταλικού διασυλλογικού πρωταθλήματος, μεταξύ 24 ομάδων, εξασφαλίζοντας την παραμονή στην “Serie A” για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι δύο προηγούμενες αγωνιστικές είχαν διεξαχθεί τον Μάρτιο στο Αρέτσο και τον Μάιο στο Μιλάνο, με τον Έλληνα εκπρόσωπο να πρωταγωνιστεί και πάλι για λογαριασμό του συλλόγου του.