Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα ενόργανης της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

Με την συμμετοχή εκατό αθλητών και αθλητριών ολοκληρώθηκε τη Μ. Δευτέρα η ημερίδα ενόργανης γυμναστικής στο Ε.Γ. Μίκρας, η οποία υλοποιήθηκε ύστερα από απόφαση της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και αποτέλεσε την συνέχεια παρόμοιας δράσης που είχε πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο ίδιο γυμναστήριο και αφορούσε αθλητές και αθλήτριες της Γ’ κατηγορίας.

Με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των ομάδων, η αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» φιλοξένησε παμπαίδες και παγκορασίδες δεκατεσσάρων Σωματείων της Β’ Περιφέρειας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν μια γενική πρόβα λίγο πριν τους αγώνες της κατηγορίας τους, που θα πραγματοποιηθούν στις 21-22 Απριλίου.

Στην επιτυχή ολοκλήρωση της ημερίδας καθοριστική ήταν η συμβολή των προπονητών και προπονητριών που συνεργάστηκαν με τους τεχνικούς ανάπτυξης της Ομοσπονδίας, οι οποίοι είχαν το συντονιστικό ρόλο στη διαδικασία, ενώ η διοίκηση της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. εκφράζει τις ευχαριστίες της στους κριτές, η παρουσία των οποίων είχε συμβουλευτικό χαρακτήρα, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς.

Πηγή: aesgve.gr

Φωτογραφίες από την ημερίδα ενόργανης παμπαίδων – παγκορασίδων:
enorgani-imerida-aesgve-apr2018_1

enorgani-imerida-aesgve-apr2018_2

enorgani-imerida-aesgve-apr2018_3