Βράβευση της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων από τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα Γυμναστικής για Όλους της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων βραβεύθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, προσθέτοντας άλλη μία τιμητική διάκριση στην συλλογή της.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού:

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υποδέχτηκε και βράβευσε σήμερα στη ΓΓΑ την ομάδα γυμναστικής Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων, η οποία διακρίθηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα «World Gym For Life Challenge» στη Νορβηγία, κατακτώντας παράλληλα το έπαθλο της κορυφαίας ομάδας από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης απένειμε στις προπονήτριες και τις αθλήτριες της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων τιμητικούς επαίνους, τις συνεχάρη για τις σπουδαίες επιτυχίες τους και δήλωσε:

«Η παρουσία σας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν εξαιρετική και επιβραβεύτηκε ήδη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή όταν σας θαυμάσαμε όλοι μας στην τελετή παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες κάνετε αυτό που θέλετε και αυτό σας τιμά. Συνεχίστε αυτή την προσπάθεια, να δίνετε τη μάχη σας και να είστε όλοι οι αθλητές οι καλύτεροι εκπρόσωποι της χώρας μας.
Έχετε στις μπλούζες σας το εθνόσημο και το κρατάτε ψηλά με αυτά που κάνετε, τιμάτε μια χώρα και έναν λαό, ο οποίος έχει περάσει και περνάει πολλά, αλλά μέσα και από σας δείχνει ότι στέκεται όρθιος και μπορεί να ελπίζει. Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για όλους τους Έλληνες αθλητές όλων των αθλημάτων, ιδιαίτερα των μικρών ηλικιών, είναι μια ειλικρινή έκφραση ευχαριστιών, μέσα από την καρδιά μας και θα είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε στον βαθμό που μπορούμε να σας βοηθήσουμε.
Ως εκπρόσωπος της οργανωμένης Πολιτείας σας ευχαριστώ γι αυτό, για την τιμή που μας κάνετε και τις διακρίσεις που μας φέρνετε. Να είστε καλά και πάντα επιτυχίες».