Υποψήφιοι για τα βραβεία του ΠΣΑΤ και φέτος οι Λ. Πετρούνιας και Δ. Ράφτης

Για άλλη μια χρονιά η ελληνική Γυμναστική θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΤ, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Δημήτρης Ράφτης βρίσκονται και φέτος ανάμεσα στους φιναλίστ για τα έπαθλα του Αθλητή της Χρονιάς και του Προπονητή της Χρονιάς, αντίστοιχα.

Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, ο οποίος είχε θριαμβεύσει στις αντίστοιχες ψηφοφορίες των δύο προηγούμενων ετών, όπως και ο προπονητής του, που είχε επικρατήσει το 2015, πλασαρίστηκαν ξανά στην κορυφαία τριάδα των κατηγοριών τους, βάσει της ψήφου των αθλητικών συντακτών.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία του «Κορυφαίου Αθλητή 2017», την τριάδα των επικρατέστερων συνθέτουν κατά αλφαβητική σειρά οι Γιάννης Αντετοκούμπο (μπάσκετ), Λευτέρης Πετρούνιας (ενόργανη γυμναστική) και Κώστας Φιλιππίδης (στίβος – άλμα επί κοντώ).

Αντίστοιχα, στην κατηγορία «Κορυφαίος Προπονητής 2017», οι τρεις τεχνικοί με τις περισσότερες ψήφους είναι κατά αλφαβητική σειρά οι Μίτσελ Κρίερ (στίβος – άλμα επί κοντώ), Τεό Λοράντος (υδατοσφαίριση) και Δημήτρης Ράφτης (ενόργανη γυμναστική).

Οι νικητές κάθε κατηγορίας, η τελική κατάταξη και τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας, θα γίνουν γνωστά κατά την βράβευση των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού για το 2017, στην 64η Ετήσια Γιορτή του ΠΣΑΤ, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.