«Έφυγε» η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου – Κάβουρα…

Τον πρόωρο χαμό της Αλεξάνδρας Παναγιωτίδου, κόρης της αξέχαστης Νικολέτας Κάβουρα, θρηνεί η ελληνική γυμναστική. Η εκλιπούσα άφησε την τελευταία της πνοή στο Κατάρ, όπου ζούσε και εργαζόταν με επιτυχία τα τελευταία χρόνια ως φωτορεπόρτερ.

Γεννημένη το 1979, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου – Κάβουρα μεγάλωσε μέσα στα γυμναστήρια, αφού μητέρα της ήταν η χορογράφος των Εθνικών ομάδων ρυθμικής γυμναστικής Νικολέτα Κάβουρα, η οποία «έφυγε» εξίσου πρόωρα από τη ζωή…

Η Αλεξάνδρα είχε συνεργαστεί με την Ε.Γ.Ο. ως επίσημη φωτογράφος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής της Πάτρας το 2007, καθώς και στο διεθνές μίτινγκ ρυθμικής της Καλαμάτας το 2008 και 2009, ενώ προηγουμένως είχε εργαστεί ως υπάλληλος στην Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε..

Από το 2011 εργαζόταν στην Ντόχα του Κατάρ, καλύπτοντας με τον φωτογραφικό φακό της για λογαριασμό των διοργανωτών όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνταν στο εμιράτο.

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον χαμό της Αλεξάνδρας Παναγιωτίδου – Κάβουρα και συλλυπείται την οικογένεια και τα συγγενικά της πρόσωπα. Το χαμόγελό της θα μείνει για πάντα στη μνήμη όσων είχαν τη χαρά να τη γνωρίσουν…