Ομόφωνα μέλος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας η Β. Μιλλούση

Την πρόσθετη ιδιότητα του μέλους της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) θα έχει πλέον η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Βασιλική Μιλλούση, έπειτα από ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας της Ε.Ο.Ε. στη χθεσινή συνεδρίασή της.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Ε.Ο.Ε.:

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και μέλος της Ολομέλειας της ΕΟΕ Βασιλική Μιλλούση και η πρωταθλήτρια της πάλης Σταυρούλα Ζυγούρη ορίστηκαν κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της 20ης Ιουνίου 2017, ομόφωνα, μέλη της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή όρισε τα μέλη της Φάνη Πάλλη Πετραλιά και Γιώργο Αλικάκο στο όργανο παρακολούθησης εφαρμογής των όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΕΟΕ και Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, που αφορά στην παραχώρηση του Μουσείου Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στον Δήμο της πόλης.
Αναπληρωματικοί τους ορίστηκαν οι Ιωάννης Καρράς και Ξένια Αργειτάκη.

Τα μέλη της ΕΟΕ Αντώνης Νικολόπουλος και Αριστείδης Αδαμόπουλος ορίστηκαν από την Ολομέλεια στην επιτροπή παρακολούθησης του έργου για την εκπόνηση μελέτης ενεργειακής αναβάθμισης και ανακατασκευής του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου Αθήνας, ύστερα από την έγκριση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Με απόφαση της Ολομέλειας εισέρχεται ως μέλος της Επιτροπής Μάρκετινγκ ο ιατρός Στέφανος Χανδακάς.

Το μέλος της ΕΟΕ Φάνη Πάλλη Πετραλιά θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στο 23ο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Fair Play, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ στις 23-27 Οκτωβρίου 2017.