«Ανοιχτό» προπονητικό καμπ ενόργανης Παμπαίδων – Παγκορασίδων στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

Μία καινοτόμος ιδέα θα γίνει πραγματικότητα την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα φιλοξενηθεί ένα «ανοιχτό» προπονητικό καμπ ενόργανης γυμναστικής Δ’ κατηγορίας (Παμπαίδων – Παγκορασίδων), με τη θερμή υποστήριξη της Ε.Γ.Ο., η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στην σχετική πρόταση της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε..

Στο προπονητικό καμπ, που θα γίνει στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Ε.Γ. Μίκρας, μπορούν να πάρουν μέρος όσοι παμπαίδες και παγκορασίδες επιθυμούν, από οποιαδήποτε γεωγραφική περιφέρεια της Ελλάδας, με μοναδική προϋπόθεση να έχουν συμμετάσχει στους φετινούς αγώνες της Δ’ Κατηγορίας.

Η Ε.Γ.Ο. δέχθηκε με χαρά το αίτημα της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και της ανέθεσε την οργάνωση και υλοποίηση του προπονητικού καμπ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε δύο σκέλη, διάρκειας τεσσάρων ημερών το καθένα: Από τη Δευτέρα 19/06 έως την Πέμπτη 22/06 για τις παγκορασίδες (ώρες 16:30-20:00) και από την Πέμπτη 22/06 έως την Κυριακή 25/06 για τους παμπαίδες (Πέμπτη – Παρασκευή: 16:30-20:00, Σάββατο – Κυριακή: 11:00-15:00).
Την επίβλεψη θα έχουν οι υπεύθυνοι ανάπτυξης ενόργανης γυμναστικής γυναικών και ανδρών, κύριοι Μίμης Γιαννουλίδης και Χρίστος Κασιόλας, αντίστοιχα.

Για το αναλυτικό περιεχόμενο του προγράμματος και για τις επιμέρους λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους ανάπτυξης, σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 μετά τις 12:30, με τη λήξη των Διασυλλογικών αγώνων ενόργανης γυμναστικής Ε’ Κατηγορίας της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε..

Για την συμμετοχή στο προπονητικό καμπ δεν απαιτείται έγγραφη δήλωση συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενες Παγκορασίδες καλούνται να παρευρεθούν στο γυμναστήριο μαζί με τους προπονητές τους το απόγευμα της Δευτέρας 19/06, πριν τις 16:30, ενώ το ίδιο θα ισχύσει για τους αθλητές της κατηγορίας Παμπαίδων το απόγευμα της Πέμπτης 22/06.

Δείτε ΕΔΩ το έγγραφο της Ε.Γ.Ο., με το οποίο εγκρίνεται η τέλεση του καμπ

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη του προπονητικού καμπ από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

Πηγή: aesgve.gr