Έρχεται το “Cosmogym Festival & Contest” (videos)

Όλα τα ρεκόρ σπάει και φέτος το “COSMOGYM Festival & Contest”, το οποίο διοργανώνει η Α.Π.Ε. «Γιτάνη» από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γεώργιος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, σε συνδιοργάνωση με την Ε.Γ.Ο. και υπό την αιγίδα των Special Olympics Hellas, του Δήμου Περιστερίου και του ΟΠΑΑΠ Δήμου Περιστερίου.

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση αποτελεί μέλος του CAS Network, ενός καινοτόμου δικτύου αθλητικών, πολιτιστικών και καλλιτεχνικών διοργανώσεων με σκοπό την προώθηση δράσεων για την ανάπτυξη διοργανώσεων και εκδηλώσεων στον τομέα του αθλητισμού, της τέχνης και του πολιτισμού.

Στο πλαίσιο αυτό έχει αναπτυχθεί και μία εξειδικευμένη εφαρμογή για smartphones με την ονομασία CASNetwork, μέσω της οποίας κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερώνεται για τις εκδηλώσεις του δικτύου.

Η εφαρμογή CASNetwork διατίθεται δωρεάν στο Google Play και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το προφίλ της κάθε διοργάνωσης, το πρόγραμμα, χάρτη πρόσβασης στο στάδιο, αλλά και φόρμα δήλωσης συμμετοχής για επόμενες διοργανώσεις, ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς με καινούργια στοιχεία και πρόσθετες δυνατότητες.

Δείτε το promo video του “COSMOGYM Festival & Contest”:

Δείτε το flashmob, που θα εκτελείται από όλες τις ομάδες μαζί, στο τέλος κάθε ζώνης του Festival και κάθε ομίλου του Contest: