Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης: «Με ικανοποιεί η 6η θέση, την επόμενη φορά θα τερματίσω ακόμα ψηλότερα»

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, στην πρώτη του συμμετοχή σ’ έναν τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας ότι η είσοδός του στην οκτάδα των κρίκων δεν ήταν καθόλου συμπτωματική και ότι τον περιμένουν πολλές, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από εδώ και πέρα.

Ο αθλητής του Γιώργου Αγγέλου κατέκτησε την ιδιαίτερα τιμητική 6η θέση, πραγματοποιώντας ακόμα καλύτερη εμφάνιση συγκριτικά με τον προκριματικό της Τετάρτης (19/04), έστω και αν η βαθμολογία του ήταν αυτή τη ελαφρώς κατώτερη (14,666 β. έναντι 14,700 β.).

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου και από την 6η θέση που κατέκτησα. Θα μπορούσα να είχα τερματίσει ακόμα ψηλότερα, επειδή η εκτέλεσή μου ήταν αυτή τη φορά βελτιωμένη, όπως μου είπε και ο προπονητής μου. Αγωνίστηκα μόλις δεύτερος μεταξύ των οκτώ φιναλίστ και αυτή η σειρά εκτέλεσης δεν ήταν ευνοϊκή για μένα. Είμαι ένας αθλητής που συμμετείχε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό. Σιγά-σιγά θα κερδίσω την αναγνώριση και τις καλύτερες θέσεις. Στον επόμενο τελικό, θα τερματίσω ακόμα πιο ψηλά», δήλωσε μετά την σπουδαία διάκρισή του ο 25χρονος σπεσιαλίστας των κρίκων, που συνεχίζει τη μεγάλη παράδοση των Δημοσθένη Ταμπάκου και Λευτέρη Πετρούνια.

Δείτε όλα τα βίντεο από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο κανάλι της Ε.Γ.Ο. στο YouTube!

Το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη στον τελικό των κρίκων: