Διπλή ελληνική παρουσία στο δείπνο των Αζέρων προς τιμήν FIG και UEG

Την ισχυρή παρουσία της ελληνικής Γυμναστικής στα διεθνή φόρα επιβεβαίωσε η διπλή εκπροσώπηση της Ελλάδας στο επίσημο δείπνο που παρέθεσαν οι διοργανωτές του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης του Μπακού στα στελέχη της FIG και της UEG.

Οι Αζέροι «οικοδεσπότες» του “AGF Trophy 2017” δεξιώθηκαν τους υψηλούς επισκέπτες τους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEG Θανάσης Βασιλειάδης, καθώς και ο επικεφαλής των Ελλήνων Κριτών Ενόργανης Ανδρών και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Ανδρών της UEG, Νίκος Προβιάς.

Το παγκόσμιο κύπελλο “AGF Trophy 2017” δεν αποτελεί πρόβα τζενεράλε μόνο για τους αθλητές και τις αθλήτριες που προετοιμάζονται για το προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Κλουζ-Ναπόκα, 19-23 Απριλίου), αλλά επίσης αποτελεί αντίστοιχο τεστ για την εταιρεία χρονομέτρησης “SmartScoring” από το Αζερμπαϊτζάν, που θα έχει από φέτος την ευθύνη έκδοσης των επίσημων αποτελεσμάτων σε όλες τις διοργανώσεις της UEG.
Παράλληλα, χρησιμεύει ως ένα σημαντικό δείγμα γραφής για την Ομοσπονδία Γυμναστικής του Αζερμπαϊτζάν, η οποία πρόσφατα ανέλαβε την τέλεση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης ανδρών-εφήβων του 2020.