Ομόφωνες αποφάσεις στη Γ.Σ. της Α.Ε.Σ.Γ.Α.

Σε πολύ καλό κλίμα και με απόλυτη σύμπνοια διεξήχθη η τακτική Γενική Συνέλευση της Α.Ε.Σ.Γ.Α., στην οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της χρήσης του έτους 2016, καθώς και ο προϋπολογισμός του 2017.

Στη Γ.Σ., που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Γ.Ο. τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, εκπροσωπήθηκαν 14 σωματεία – μέλη της Α.Ε.Σ.Γ.Α. με δικαίωμα ψήφου, καθώς και ένα σωματείο χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Μετά την ομόφωνη ψήφιση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Α. Σπύρος Σκλάβος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διάθεση συνεργασίας και για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν τα σωματεία απέναντι στην Ένωση:
«Μας χαροποιεί το γεγονός ότι υπάρχει πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας, στοιχείο που είναι απαραίτητο για την πρόοδο του αθλήματος. Η ελληνική Γυμναστική και οι αθλητές των σωματείων της Ένωσής μας είναι παρόντες σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου δρέπουν μετάλλια και σπουδαίες διακρίσεις, για τις οποίες τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε.
Θα συνεχίσουμε το έργο μας και θα προσπαθήσουμε να προάγουμε το άθλημα, παρ’ όλες τις δυσκολίες που διέρχεται η πατρίδα μας και κατ’ επέκταση και η Α.Ε.Σ.Γ.Α.. Τα σωματεία μας, οι αθλητές και οι γονείς τους θα έχουν όλη την στήριξή μας, μέχρι εκεί όπου φτάνουν οι δυνάμεις μας. Ελπίζουμε ότι θα δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα, πάντοτε με την στήριξη και την εμπιστοσύνη της Ε.Γ.Ο.».