Κατακόρυφη η αύξηση συμμετοχών στο φετινό «Κύπελλο Ελπίδων»

Εντυπωσιακά αυξημένος σε σχέση με πέρσι θα είναι ο αριθμός συμμετοχών στο φετινό «Κύπελλο Ελπίδων» ρυθμικής γυμναστικής κορασίδων, το οποίο διοργανώνει η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο., το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Συνολικά 53 αθλήτριες, από τις 60 που είχαν δικαίωμα συμμετοχής, επιβεβαίωσαν την παρουσία τους στους φετινούς αγώνες, που θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας και θα ανοίξουν την αγωνιστική αυλαία για το 2017.

Πέρσι, στην πρώτη χρονιά του εγχειρήματος, στο «Κύπελλο Ελπίδων» είχαν πάρει μέρος 39 αθλήτριες, αριθμός που αυτή τη φορά είναι αυξημένος σχεδόν κατά 40%.
Η κατακόρυφη άνοδος των συμμετοχών καταδεικνύει ότι τα σωματεία έχουν «αγκαλιάσει» αυτή την καινούργια προσπάθεια, η οποία έγινε πραγματικότητα με πρωτοβουλία της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και την αμέριστη στήριξη της Ε.Γ.Ο., με συνέπεια να εξελιχθεί άμεσα σ’ έναν επιτυχημένο θεσμό.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στο «Κύπελλο Ελπίδων 2017» είχαν συνολικά 60 αθλήτριες, οι οποίες συμμετείχαν στις Τελικές Φάσεις Ρυθμικής Κορασίδων και Παγκορασίδων (Α’-Γ’-Ε’ & Β’-Δ’ Περιφερειών) του 2016, υπό την προϋπόθεση να είχαν καταταγεί από την 1η έως την 15η θέση στο σύνθετο ατομικό (το κριτήριο της κατάταξης αφορούσε μόνο στις αθλήτριες με έτος γέννησης 2005 και 2006).

Με την πολύτιμη βοήθεια της Ε.Γ.Ο., το Δ.Σ. της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. έχει ήδη ξεκινήσει όλες τις ετοιμασίες, έτσι ώστε το φετινό «Κύπελλο Ελπίδων» να συνοδευτεί από το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε αγωνιστικό και σε οργανωτικό επίπεδο, και να αφήσει άριστες εντυπώσεις σε όλες τις συμμετέχουσες αθλήτριες, τις προπονήτριες και τα σωματεία τους.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα με τις 53 αθλήτριες που δήλωσαν συμμετοχή στο «Κύπελλο Ελπίδων 2017»

Πηγή: aesgve.gr