Στο διηπειρωτικό σεμινάριο της Σόφιας οι διεθνείς κριτές του τραμπολίνο

Με το διηπειρωτικό σεμινάριο κριτών τραμπολίνο στην Σόφια (1-4 Φεβρουαρίου), όπου από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν οι Δημοσθένης Χρυσοσπάθης και Βαγγέλης Κολοζάκης, ολοκληρώνεται ο βασικός κύκλος της επιμόρφωσης των διεθνών κριτών από τη FIG, με αντικείμενο τον νέο Κώδικα Βαθμολογίας των Ολυμπιακών αθλημάτων της γυμναστικής για την τετραετία 2017-2020.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι δύο Έλληνες κριτές θα ενημερωθούν σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες του νέου Κώδικα Βαθμολογίας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής, ενώ στο τέλος της διαδικασίας θα υποβληθούν σε εξετάσεις επάρκειας γνώσεων, έτσι ώστε να αποκτήσουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις διεθνείς διοργανώσεις της νέας τετραετίας.

Το διηπειρωτικό σεμινάριο της βουλγαρικής πρωτεύουσας παρακολουθούν συνολικά 107 διεθνείς κριτές τραμπολίνο από 34 χώρες.

Είχαν προηγηθεί, κατά τους δύο προηγούμενους μήνες, τα αντίστοιχα σεμινάρια της ενόργανης ανδρών, της ενόργανης γυναικών και της ρυθμικής γυμναστικής, στα οποία οι Έλληνες και Ελληνίδες κριτές είχαν επίσης ισχυρή και επιτυχημένη παρουσία.