Ξανά στους κορυφαίους της ψηφοφορίας του ΠΣΑΤ ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Δημήτρης Ράφτης

Η ελληνική Γυμναστική θα έχει και φέτος περίοπτη θέση στα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΤ, χάρη στον Λευτέρη Πετρούνια και τον Δημήτρη Ράφτη, οι οποίοι είναι εκ νέου υποψήφιοι για τα έπαθλα του Αθλητή της Χρονιάς και του Προπονητή της Χρονιάς, αντίστοιχα.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο και ο προπονητής του, οι οποίοι είχαν θριαμβεύσει στην περσινή ψηφοφορία του ΠΣΑΤ, πλασαρίστηκαν και φέτος στην κορυφαία τριάδα των κατηγοριών τους, βάσει της ψήφου των αθλητικών συντακτών.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία του «Κορυφαίου Αθλητή 2016», την τριάδα των επικρατέστερων συνθέτουν κατά αλφαβητική σειρά οι Σπύρος Γιαννιώτης (μαραθώνια κολύμβηση), Λευτέρης Πετρούνιας (ενόργανη γυμναστική) και Κώστας Φιλιππίδης (στίβος – άλμα επί κοντώ).

Αντίστοιχα, στην κατηγορία «Κορυφαίος Προπονητής 2016», οι τρεις τεχνικοί με τις περισσότερες ψήφους είναι κατά αλφαβητική σειρά οι Νίκος Γέμελος (κολύμβηση), Τάσος Κορακάκης (σκοποβολή) και Δημήτρης Ράφτης (ενόργανη γυμναστική).

Οι νικητές κάθε κατηγορίας, η τελική κατάταξη και τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας, θα γίνουν γνωστά κατά την βράβευση των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού για το 2016, στην 63η Ετήσια Γιορτή του ΠΣΑΤ, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.