Επέστρεψαν από το Μπακού οι πρωταθλητές της Γυμναστικής

Στην Αθήνα επέστρεψαν τη Δευτέρα (22/06) οι Εθνικές ομάδες της ενόργανης γυμναστικής, της ρυθμικής και του τραμπολίνο, οι οποίες συμμετείχαν με επιτυχία στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μπακού 2015».

Την αρχή έκαναν οι εκπρόσωποι της ρυθμικής γυμναστικής και του τραμπολίνο, που έφτασαν νωρίς το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ενώ οι αφίξεις ολοκληρώθηκαν το βράδυ με την επιστροφή της αποστολής της ενόργανης γυμναστικής.

Ανάμεσά τους βρίσκονταν ο «χρυσός» στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, ο «ασημένιος» στο μονόζυγο Βλάσης Μάρας και η 16η στο σύνθετο ατομικό γυναικών Βάσω Μιλλούση, οι οποίοι εκπροσώπησαν το εθνόσημο σε τρεις τελικούς της διοργάνωσης.

Τις ελληνικές αποστολές υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» οι συγγενείς και οι φίλοι τους, καθώς και μέλη της μεγάλης οικογένειας της ελληνικής γυμναστικής, που έδωσαν σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους ευχήθηκαν ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στα παγκόσμια πρωταθλήματα που ακολουθούν.

Φωτογραφίες από την άφιξη των πρωταθλητών της ενόργανης:
maras-petrounias-baku2015-1 maras-petrounias-baku2015-2 maras-petrounias-baku2015-3