Επίσκεψη αθλητών και προπονητών της Γυμναστικής στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του, τους αθλητές της Γυμναστικής, προκειμένου να τους συγχαρεί για τις πρόσφατες διακρίσεις τους, στα παγκόσμια πρωταθλήματα ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, που έγιναν στο Τόκυο και Μον Πελιέ της Γαλλίας αντίστοιχα.

Οι αθλητές που παραβρεθήκαν στην συνάντηση ήταν οι: Βασίλης Τσολακίδης, Βλάσσης Μάρας, Λευτέρης Κοσμίδης, Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς και οι αθλήτριες της Ρυθμικής (Ensemble) Σταυρούλα Σαμαρά, Μαριάνθη Ζαφειρίου, Βασιλεία Ζάχου, Ελένη Δόικα, Εύη Λoυγκάκου, Αλεξία Κυριαζή. Τους αθλητές συνόδευαν, ο Πρόεδρος της ΕΓΟ Σάκης Βασιλειάδης και οι προπονητές τους.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, αφού συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, υποσχέθηκε να στηρίξει τις προσπάθειες τους, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012 και ακολούθως άκουσε το σύνολο των προβλημάτων, που τους απασχολούν.

Ο Πρόεδρος της ΕΓΟ αφού ευχαρίστησε τον ΓΓΑ, είπε ότι: «ο άξονας αθλητές-προπονητές-ομοσπονδία θα πρέπει να τύχουν της ηθικής και υλικής συμπαράστασης, προκειμένου να διεκπεραιώσουν το δύσκολο, αλλά και ευχάριστο έργο τους».

Φωτογραφίες από την επίσκεψη:
athlites-episkepsi-bitsaxis-oct2011-01 athlites-episkepsi-bitsaxis-oct2011-02 athlites-episkepsi-bitsaxis-oct2011-03 athlites-episkepsi-bitsaxis-oct2011-04 athlites-episkepsi-bitsaxis-oct2011-05 athlites-episkepsi-bitsaxis-oct2011-06 athlites-episkepsi-bitsaxis-oct2011-07