Νέες διοικήσεις στις Ενώσεις γυμναστικής της Βόρειας και της Δυτικής Ελλάδας

Νέα διοικητικά συμβούλια, με επικεφαλής τον Λάμπρο Κωνσταντή και τον Ιωάννη Παυλάκη αντίστοιχα, εξελέγησαν στις Ενώσεις σωματείων γυμναστικής της Βόρειας και της Δυτικής Ελλάδας.

Έπειτα από τις αρχαιρεσίες της Αθλητικής Ένωσης Σωματείων Γυμναστικής Βόρειας Ελλάδας (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.), που είχαν πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/10 στη Θεσσαλονίκη, νέα διοίκηση αναδείχθηκε και στον αντίστοιχο φορέα της Δυτικής Ελλάδας (Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε.), το περασμένο Σάββατο (31/10) στην Πάτρα. Η θητεία κάθε διοίκησης θα είναι τετραετής.

Τις ευχές του για καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων των δύο νεοεκλεγεισών διοικήσεων εξέφρασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης, ο οποίος υπογράμμισε:

«Ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχημένη θητεία στις νέες διοικήσεις των δύο Ενώσεων, που μπορούν να προσφέρουν πολλά στη γυμναστική μέσα από το δικό τους θεσμικό ρόλο. Όπως έχουμε δεσμευτεί, στόχος μας είναι να περάσει στην ευθύνη των Ενώσεων το κομμάτι της ανάπτυξης των Ολυμπιακών αθλημάτων της γυμναστικής, πάντοτε βέβαια με την επίβλεψη και την αμέριστη στήριξη της ίδιας της Ε.Γ.Ο.. Τα νέα διοικητικά σχήματα της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και της Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε. μπορούν να βοηθήσουν σ’ αυτόν τον τομέα, στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας για ενίσχυση της περιφέρειας».

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 24ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη:

Πρόεδρος: Λάμπρος Κωνσταντής
Αντιπρόεδρος: Πολυμέρης Κερατίδης
Γενική γραμματέας: Μάρθα Ζαχαριάδου
Ταμίας: Παναγιώτης Μήλιος
Ειδική γραμματέας: Ιωάννα Καϊλίδου – Τοκατλίδου
Έφορος υλικού: Ειρήνη Κοσμίδου
Μέλος: Σοφία Παπαδοπούλου

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε., όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 31ης Οκτωβρίου στην Πάτρα:

Πρόεδρος: Ιωάννης Παυλάκης
Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Κατιρτζίδης
Γενική γραμματέας: Αγγελική Κολυροπούλου
Ταμίας / Έφορος υλικού: Ανδρέας Διαμαντόπουλος
Ειδικός γραμματέας: Δημήτριος Απρίλης
Μέλη: Χρήστος Ουλής, Ηλίας Τσάκος