Ξεκίνησε το διεθνές σεμινάριο κριτών ενόργανης γυναικών στη Θεσσαλονίκη

Με την συμμετοχή περίπου 20 κριτών, ξεκίνησε σήμερα (Τετάρτη 22/4) το διεθνές σεμινάριο κριτών ενόργανης γυμναστικής γυναικών, το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG). Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Golden Star Hotel», στην Περαία Θεσσαλονίκης και οι εργασίες του θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 25/4, όταν θα γίνουν οι εξετάσεις και θα απονεμηθούν τα διπλώματα στους συμμετέχοντες.

Ιδιαίτερη βαρύτητα στο διεθνές σεμινάριο δίνει η παρουσία της Ρωσίδας Λιούμποβ Μπούρντα – Αντριάνοβα, η οποία είναι μέλος της Τεχνικής Επιτροπής ενόργανης γυμναστικής γυναικών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG). Η κ. Μπούρντα – Αντριάνοβα θα παρουσιάσει τις πτυχές του νέου Κώδικα Βαθμολογίας, ενώ την ευθύνη μετάφρασης και επεξήγησης των τοποθετήσεών της θα έχει η πρόεδρος των Ελληνίδων κριτών ενόργανης γυμναστικής γυναικών, Ολίβια Δόντη.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο τεχνικός διευθυντής ενόργανης γυμναστικής ανδρών – γυναικών της Ε.Γ.Ο., Αλέκος Δούμπας, ο οποίος υπογράμμισε την σημασία του εγχειρήματος για την άριστη κατάρτιση και επιμόρφωση των Ελληνίδων κριτών. Το διεθνές σεμινάριο της Θεσσαλονίκης εντάσσεται στην σειρά των σεμιναρίων που πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της FIG κάθε τετραετία, στο ξεκίνημα του νέου Ολυμπιακού κύκλου.

Φωτογραφίες από το σεμινάριο:
seminario_kriton_wag_2009-01 seminario_kriton_wag_2009-02 seminario_kriton_wag_2009-03-burda-doumpas seminario_kriton_wag_2009-04-burda-doumpas seminario_kriton_wag_2009-05-donti