Ο Θανάσης Βασιλειάδης εξελέγη εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο. στην Ολομέλεια της Ε.Ο.Ε.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης, θα παραμείνει και για την ερχόμενη τετραετία στο πόστο του εκπροσώπου της Ε.Γ.Ο. στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Κατά την σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, ο κ. Βασιλειάδης εξελέγη στη θέση του τακτικού εκπροσώπου της Ε.Γ.Ο. στην Ολομέλεια της Ε.Ο.Ε. για τον νέο Ολυμπιακό κύκλο (2009-2012), ενώ στη θέση του αναπληρωματικού εκπροσώπου εξελέγη ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Θανάσης Σταθόπουλος.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης εγκρίθηκε ομόφωνα ο αγωνιστικός σχεδιασμός της Ε.Γ.Ο. για την τετραετία 2009-2012, ο οποίος αφορά τόσο στα Ολυμπιακά όσο και στα μη Ολυμπιακά αθλήματα που καλλιεργεί η Ομοσπονδία.

Μετά την εκλογή του στη θέση του εκπροσώπου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας στην Ολομέλεια της Ε.Ο.Ε., ο Θανάσης Βασιλειάδης δήλωσε: «Είναι μια πολύ σημαντική θέση, την οποία αντιμετωπίζω με τη δέουσα υπευθυνότητα. Ευχαριστούμε τα σωματεία για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για μία ακόμη φορά. Η Ε.Γ.Ο. εκφράζει ένα από τα σπουδαιότερα αθλήματα του Ολυμπιακού Κινήματος. Πιστεύω ότι στην τετραετία που ξεκινά, οφείλουμε όλοι μας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να λειτουργήσουμε στην κατεύθυνση της ανάπτυξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού».