Οι Εθνικές ομάδες επισκέφθηκαν την κατασκήνωση της Εθνικής Τράπεζας στον Διόνυσο

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν πριν από το ταξίδι στο Πεκίνο είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της ενόργανης και της ρυθμικής γυμναστικής, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Το παρόν και το μέλλον του αθλήματος επισκέφθηκε την παιδική κατασκήνωση της Εθνικής Τράπεζας στον Διόνυσο, όπου γνώρισε την αποθέωση από τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Αθήνας Δημοσθένης Ταμπάκος, η τριταθλήτρια Ευρώπης Στεφανί Μπισμπίκου, ο τριταθλητής Ευρώπης Λευτέρης Κοσμίδης, η πρωταθλήτρια της ρυθμικής Ελίνα Ανδριόλα, η Ολυμπιακή ομάδα του ανσάμπλ, καθώς και μέλη των Εθνικών ομάδων εφήβων και νεανίδων μοίρασαν αυτόγραφα στα παιδιά και απάντησαν στις ερωτήσεις, που τους έθεσαν.

«Η παρουσία της εθνικής ομάδας σε ένα χώρο με τόσα πολλά παιδιά μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τα παιδιά, αλλά και οι ευχές των παιδιών να δώσουν δύναμη στους αθλητές, που θα αγωνισθούν στο Πεκίνο», τόνισε ο Δημοσθένης Ταμπάκος.

Ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης για αυτή την πρόσκληση και δεσμεύθηκε να ακολουθήσουν άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις, προκειμένου τα παιδιά να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα της γυμναστικής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης της πάλης Στέλιος Μηγιάκης, ενώ την Εθνική Τράπεζα εκπροσώπησε ο κ. Βασίλης Μητράκος.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη των Εθνικών ομάδων στον Διόνυσο:
kataskinosi-ethniki-trapeza-2008-1 kataskinosi-ethniki-trapeza-2008-2 kataskinosi-ethniki-trapeza-2008-3 kataskinosi-ethniki-trapeza-2008-4 kataskinosi-ethniki-trapeza-2008-5 kataskinosi-ethniki-trapeza-2008-6 kataskinosi-ethniki-trapeza-2008-7 kataskinosi-ethniki-trapeza-2008-8 kataskinosi-ethniki-trapeza-2008-9