Βραβεύσεις για αθλητές και παράγοντες από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

Αρκετούς πρωταθλητές της γυμναστικής που αποσύρθηκαν κατά την τελευταία διετία από την αγωνιστική δράση, νεαρούς αθλητές που πρωταγωνίστησαν κατά το 2007, καθώς και ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο άθλημα, τίμησε η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.), στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

Η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. βράβευσε για την συνεισφορά τους στην ελληνική γυμναστική τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη, τον πρώην αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας και παράγοντα του Πανθεσσαλονίκειου Μανώλη Ντάκα, καθώς επίσης τον πρόεδρο του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας Πέτρο Δίλζα και τον διευθυντή του Αλεξανδρείου Μελάθρου Κωνσταντίνο Μαρασλή.

Επιπλέον, τιμήθηκαν για την σπουδαία προσφορά τους οι πρωταθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής Μορφούλα Ντώνα, Μαριάνθη Μιχτάρη, Όλγα Νικολαΐδου, Θεοδώρα Παλλίδου και οι πρωταθλητές της ενόργανης Γιώργος Τσιόπουλος, Αλέξης Ξυλογιάννης, Βασίλης Παπαβασιλείου, που έχουν πλέον αποσυρθεί.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης 13 σωματεία της ελληνικής περιφέρειας που ανήκουν στη δύναμη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. (ΓΟ Καβάλας, Ερατώ Ξάνθης, ΑΟΡΓ Βέροιας, ΓΑΣ Μελίκη Ημαθίας, ΓΣ Κοζάνης, ΑΟΕΓ Αριστοτέλης Πολυγύρου, ΑΣΚΑ Προμηθέας Ξάνθης, ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, ΣΕΡΓ Δράμας, ΓΑΣ Ενιππέας Λιτοχώρου, ΑΟ Παλμός Καβάλας, ΑΟΕΓ Αλεξανδρούπολης, Νικηφόρος Φερρών), αλλά και περίπου 40 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι ανήκουν σε σωματεία της Βόρειας Ελλάδας και διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα του 2007.